CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ P...

CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ PLATFORMU ÇAMLIDERE’DE..

8 Temmuz 2019

CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ PLATFORMU ÇAMLIDERE’DE..

Cumhuriyet kadınları Derneği Platformu 45 kişiyle ilçeye yaptıkları gezide Saklı Cennet Çamlıdere'nin tadını doya doya çıkardı. İlçemize gelen ziyaretçiler güne doğal köy kahvaltısıyla başladıktan sonra Şeyh Ali Semerkandi Hz. Türbesinde ibadetlerini yaptılar. İlçe rehberleri eşliğinde ise türbe etrafındaki ve ilçe merkezindeki müzelerde ilçe kültürüyle iç içe bir gün geçirdiler.Gezilerine Türkiye'nin en büyük ve en değerli ikinci oksijen havzası olan Aluçdağı Milli Parkında devam ettiler. İlçeden ayrılırken ilçenin muhteşem doğasına hayran kaldıklarını, müzelerin ise çok iyi bir şekilde düşünülüp dizayn edildiğini Sayın Belediye Başkanımız Hazım Caner Can beye tebrik dileklerini dile getirdiler.