Çamlıdere'de uzun bir aradan s...

Çamlıdere'de uzun bir aradan sonra bayramlaşma programı 2.000 kişiden fazla katılımla yapıldı.

10 Nisan 2024
Belediye Başkanımız Adem Ceylan'ın yapmış olduğu bayramlaşma programına İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, Parti Teşkilatları, Belediye Personeli ve sayıları 2.000'ni aşkın Çamlıdere'li hemşehrimiz le birlikte yapıldı.
Çamlıdere'mizde hasret kalınan, özlenen birlik, beraberlik ve hoşgörü tablosu Çamlıdere'li hemşehrilerimizin bayramlaşma programı ile gerçeklestirildi.Bayramlaşma programında Çamlıdere'nin her şeyin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Adem Ceylan "Bayramlaşma programına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı bütün hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum."dedi