Çamlıdere Belediye Başkanımız...

Çamlıdere Belediye Başkanımız Adem Ceylan mazbatasını ve Belediye mührünü alarak Çamlıdere Belediye Bakanlığı görevine başladı.

4 Nisan 2024
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde halkın iradesiyle Çamlıdere Belediye Başkanlığına seçilen Adem Ceylan yoğun ve kalabalık bir katlımla belediye başkanlığı mührünü Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çiçekçiden teslim alarak Çamlıdere Belediye Başkanlığı görevine başladı.
Belediye Başkanımız Adem Ceylan konuşmasında; Birlik beraberlik mesajları vererek Çamlıdere Halkının gerçek iradesini ortaya koyduğunu bu iradenin herkes tarafından kabul edilmesi gerektiğini vurguladı. Çamlıdere insanının göstermiş olduğu birlik beraberlik ve ortaya koymuş olduğu irade için var gücüyle çalışan bütün hemşerilerimize teşekkür eden Belediye Başkanımız Adem Ceylan dualarla kurban kesiminden sonra başkanlık makamında halkın tebriklerini kabul etti.