ÇAMLIDERE TURİZM ACENTELERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI…

ORMAN MÜHENDİSLERİ ODASI ÜYELERİ İLÇEMİZE HAYRAN KALDILAR

Orman Mühendisleri Odasının ilçemize düzenlemiş olduğu Çamlıdere gezi turuna katılanlar Çamlıdere’yi yakından tanıma fırsatı buldukları için çok memnun kaldıklarını ve en kısa sürede ilçemizde birde eğitim ve uygulama semineri düzenlemek istediklerini vurguladılar.
Son yıllarda yapılan yatırım ve projelerle inanç turizminden sonra müzeleriyle kültür turizminde de ön plana çıkan Çamlıdere ilçemiz, hafta sonları haricinde hafta içinde de ziyaretçiler ve tur firmalarının ziyaret ve uğrak noktası haline geldi.
Turizm acentelerinin kültür turları kapmasında ilgisini çeken Çamlıdere, hafta içinde düzenlenen turlarında tercih ilçesi oldu. Şeyh Ali Semerkandi Külliyesi, Doğa ve Yaban Hayatı Müzesi, Etnografya Müzesi, Tarım Müzesi, 15.yy Şeyh Ali Semerkandi Müzesi, Semerkandi Evi ( Kerpiç Ev ) Müzesiyle Kültür ve Müze Turizminde on plana çıkarak Ankara’nın Turizm alanında en kapsamlı Turizm ilçesi olma yolunda emin adımlar atan Çamlıdere ilçemiz turizm acentelerinin firmalarını ağırlamaya başladı.
Konuyla İlgili açıklama yapan Belediye Başkanımız H.Caner Can, Göreve geldiğimizde İlçemizin Umumi tuvaleti yoktu bir tane parkı yoktu Müze nedir doğru dürüst bilen yoktu, şimdi ise Çamlıdere Ankara’nın en kapsamlı Turizm ilçesi oldu, İnanç Turizminde, Kültür ve Müze Turizminde, sadece biz varız çok yakın zamanda da termal Turizmle yine gündemi sarsacağız, biz yaptığımız zaman en iyisini yapıyoruz, Ankara’nın en kapsamlı Turizmine sadece biz sahibiz en kapsamlı ve en geniş turizm turları da ilçemizde yapılıyor gelecekte burası Türkiye’nin turizmde örnek ilçesi olacak. Diye konuştu.