EMNİYET BİNASI VE POLİS LOJMANLARINDA GERİ SAYIM BAŞLADI…

2015 yılı yatırım projeleri arasında olan ve aynı yıl içerinde yapımına başlanan Polis Lojmanları ve Emniyet Binası yapımında son aşamaya gelindi.
Tam teşekküllü olarak düşünülen ve projelendirilen emniyet binasında ayrı ayrı birim odalarının yanında misafirhane, mutfak, yemekhane ve dinlenme odaları olacak. 2015 yılında yer teslimin yapılmasının ardından hızla başlayan ve devam eden Emniyet binası ve polis lojmanları 2017 yılı başında tamamlanması planlanıyor.
Emniyet binasının yanında emniyet güçlerinin ilçemizde ikamet etmelerini sağlayacak olan 16 daireli birde polis lojmanı yapılıyor. Lüx bir yapıya sahip olan polis lojmanları ilçemizde görevli emniyet güçlerimizin de farklı ilçelerde ikamet etmelerini ve farklı ilçelere git – gel yol yapmalarının önüne geçmiş olacak ve ilçemizde ikamet etmelerinde büyük rol oynamış olacak.