ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

TREKKİNG VE İÇ TURİZMDE ÇAMLID...

Geri

TREKKİNG VE İÇ TURİZMDE ÇAMLIDERE MARKA OLDU...

30 Kasım -0001

Çamlıdere ilçesi her geçen gün büyümeye ve turizmde kendisini ispat etmeye devam ediyor.

Başkent Ankara’nın arka bahçesi konumundaki olan saklı Cennet Çamlıdere Turizmde marka olmak için attığı emin adımların meyvelerini almaya başladı.
Yenimahalle Oğuzlar ilköğretim okulu ve ilçemizde yaptığı iki günlük eğitim ve izcilik kampı ve Çamlıdere gezisinden fazlasıyla memnun ayrılırken Çamlıdere’nin geleceğin en büyük Turizm ilçesi olduğunu vurguladılar.
Hafta sonu kampı için Otel Çamlıdere Bahçesinde Çadır kampı yapan Oğuzlar ilk öğretim okulu izcilik grubu üyeleri kamp süresince Aluçdağı Macera parkı, Aluçdağı gece yürüyüşleri yaptı. Otel Çamlıdere Bahçesinde yaptıkları kamp gecesinde kamp ateşi yakan grup üyeleri Çamlıdere’nin bir doğa ve kültür cenneti olduğunu bundan sonraki gezi ve kamp organizasyonlarını Çamlıdere’de yapacaklarını belirttiler.
Yenimahalle Kardelen Ortaokulu ve Yol Arkadaşım Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri de hafta sonu Kampı için Çamlıdere’yi tercih ettiler.
Otel Çamlıdere’de konaklayan Kardelen ortaokulu öğrencileri ve yol arkadaşım Gençlik ve Spor kulübü üyeleri Hafta sonu Çamlıdere gezilerinin yanında Aluçdağı Macera Parkı alanında doyasıya eğlendiler, Doğa Yürüyüşlerinin yanında, Aluçdağı Gece kampı ve gece yürüyüşlerine de katıldılar. İlçemizden yöresel ürünler ve ilçemize özgü ürünlerden bol bol alış veren yapan her iki grup üyeleri Çamlıdere daha önce keşfedilmemiş saklı bir cennet sık sık Çamlıdere’ye organizasyonlar yapacağız diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.