8 Şubat 2022
BAŞKANIMIZ ÇOCUKLARI UNUTMADI.
Çamlıdere Belediyesi'nin Sosyal Belediyecilik anlayışıyla her yıl geleneksel hale gelen çocuklara yönelik kukla şenliği 13 Ocak 2022 Bugün saat: 14.00'da Çamlıdere Merkez ATATÜRK İlköğretim okulu konferans salonunda gerçekleşti. Kukla şenliğine, Belediye Başkanımız H. Caner Can, İlçe Kaymakamı Metin Demirel, Kültür ve Turizm Bakanlığı daire başkanı Senem Arıkan katılırken Halktan oldukça yoğun ilgi vardı. Kukla şenliğinde çocuklar arası yarışmalar, sihirbaz gösterisi, balon gösterisi ve bambull Show gösterileriyle öğrenciler ve velileri 7 den 70 e her kesim gönüllerince eğlendiler. Eğlence sonrasında Başkanımız H. Caner Can, ilçe kaymakamı Metin Demirel ve Turizm Kültür Daire Başkanı Senem Arıkan Çocuklara hediyeler dağıttılar.