ÇAMLIDERE SPOR FIRSAT TEPTİ

Ankara 1. Amatör Küme 3. Grupta 13. Hafta maçları geride kaldı. Çamlıdere Spor deplasmanda Ayaş Spor’la berabere kalarak seyircilerine hayal kırıklığı yaşattı. Çamlıdere Spor’un sayısız gol fırsatını değerlendiremediği karşılaşmada; saha zemini ve rüzgâr futbola çok fazla izin vermedi. Maçtan önce Ayaş Spor’un iddiasının olmaması, Çamlıdere Spor’un Play- Off için mücadele etmesi ve kadro derinliği bakımından Çamlıdere Spor’un rakibinden beş gömlek üstün olması maçın favorisini Çamlıdere Spor gösterse de oynanmadan hiçbir maçın kazanılamayacağını bir kez daha görmüş olduk.
Maçın çoğunluğunda oyun üstünlüğü Aluçdağı kaplanlarında olsa da, Ayaş Spor mücadelesi ve saha zeminine alışık olmalarından dolayı maçtan beraberlikle ayrılmasını bildiriler. Çamlıdere Spor ise bu sonuçla puanını 19 yaparak 5. Sıraya geriledi. Kalan maçların zorluğu ve puanların birbirine denk olması daha bu grupta çok şeylerin değişeceğinin habercisi gibi sanki.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI

Bir tarafta Süper Amatör için Play-Off gruplarını hedefleyen Çamlıdere Spor, diğer tarafta liğin son sırasında bulunan ve Play-Off umutlarını kaybetmiş orta sıralarda kendine yer bulmaya çalışan Ayaş Spor, Ayaş İlçe Stadında karşı karşıta geldiler.
Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 21.Dakikasında Çamlıdere Spor’dan geldi. Enginin defansın solundan başlattığı atakta boş durumda ki Emre iki rakibinden arasından sıyrılarak bir anda ceza sahasına girdi. Kalecinin ileri çıktığın fark edip üstünden aşırtma bir vuruş yaptı herkes gol diye ayağa kalkarken rüzgârın etkisiyle top birden yön değiştirerek dışarı gitti.
Dakika 25’i gösterirken Bünyamin ve Emre’nin çabalarıyla sol taraftan başlayan atakta Emre’nin ara pasına hareketlenen Burak rakibin sağ çaprazından bir anda ceza sahasına girerek kaleciyle burun buruna geldi. Boş durumdaki Cemil Can’a alda at dercesine bir pas attı Cemil Can gelişine vurmak yerine, durdurarak vuruşunu yaptı top kalecide kaldı.

ÇAMLIDERE SPOR İÇİN ŞANSSIZ AN…
36. Dakika Ayaş Spor’dan Onur Mutlu ceza sahasına girer girmez Rızanın yaptığı faul sonrası yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hasan, kalecinin sağ tarafına güzel bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

İLK YARI SONUCU: AYAŞ SPOR: 1 ÇAMLIDERE SPOR: 0
57. Dakika Alpay defanstan uzun bir defanstan uzun pasında ceza sahası dışında topla buluşan Furkan sağ çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşu etkili olmayınca top az farkla dışarı çıktı.
62. Dakika Bünyamin sağ taraftan etkili bir orta yaptı. Berkanın kafa vuruşu kalecinin üstüne gidince kaleci topa sahip oldu.

VE ÇAMLIDERE SPOR’UN GOLÜ GELDİ
80.Dakika Emre sağ taraftan güzel bir orta kesti topa yükselen Berkanın omzuna çarpan top kalecinin solundan ağlarla buluştu.
90.Dakika Ayaş Spor’dan Harun sağ taraftan topu sürerek bir anda ceza sahası içine girdi kaleci ermeyi de geçerek ortasını yaptı top dışarı çıktı.

MAÇIN SONUCU… AYAŞ SPOR: 1 ÇAMLIDERE SPOR: 1

STAD: Ayaş İlçe Stadı
HAKEMLER: Cüneyt Şencan, Buran Can Horzum, Utku Doğan

TAKIM KADROLARI