İLÇEMİZDE HAŞERE İLE MÜCADELE ÇALIŞMASI YAPILDI...

Çamlıdere Belediyesi koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi tarafından baharın gelmesiyle birlikte İlçemize haşere ile mücadele ilaçlaması yapıldı. Belediyemiz, Çamlıdere halkına sağlıklı ve temiz bir çevre sağlanabilmesi için başlattığı ilaçlama çalışmalarını bahar ve yaz mevsimi boyunca sürdürecek. Herhangi bir hastalık etmesine meydan verilmemesi için oluşturulan dev kadro ile ilaçlama çalışmaları haşerelerin ortadan kaldırılması ve hastalık riskinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, tarafından yapılan ilaçlama çalışmaları İlçemizde Ayda iki defa olmak üzere sürekli yapılacak. Yaya ekipleri ve araçlarla İlçemizde etkin bir mücadele yapan Çamlıdere Belediyesi, bu amaçla ortaklaşa yürütülen çalışmalarda Tarım İl Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü başta olmak üzere, mahalle muhtarlıklarıyla sürekli olarak koordinasyon sağlıyor. Çamlıdere Belediyesi yürüttüğü etkin mücadele ile her türlü vektör zararlısının üreme ve barınma yerlerini sürekli kontrol altında tutuyor.