ÇAMLIDERE’DE OKULLARIN YENİDEN YAPIMI İÇİN YIKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI...

Çamlıdere Anadolu İmam Hatip Lisesi yüklenici firma tarafından yıkımına başlanıldı Vinçlerin yıkım yaptığı okul bahar mevsiminden önce yeniden modern ve tam teşekküllü olarak yapımına başlanacak.
Belediye Başkanımız H. Caner Can ve İlçe Kaymakamımız Mutlu Köksal'ın girişimleri sonucunda İlçe merkezinde bulunan Okul binalarının daha ferah ve modern eğitim verebilmeleri için dersliklerin genişletilmesi daha modernize edilmesi için, eğitimi ve öğretimin daha iyi şartlarda verilebilmesi amacıyla Çamlıdere’ye 18 milyonluk eğitim ve öğretim yatırımı yapılıyor.
Çamlıdere Belediyesi ve Ankara Valiliği ile ortaklaşa yapılan proje kapsamında toplamda 18 milyonluk yatırım yapılmış olacak ve 400 iş günü içerisinde okul binaları teslim edilerek hizmete açılacak.