BAŞKANIMIZ, ÇAMLIDERE VE DOĞA DOSTLARI DERNEĞİNİN TOPLANTISINA KATILDI...

Belediye Başkanımız H. Caner Can, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneğinin 648'incisi düzenlenen toplantısına katıldı.

Toplantıya; Belediye Başkanımız H. Caner Can, Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Başkanı Barbaros Yılmaz, Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Süleyman Alper İnceöz, Mhp Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, Sgk Proje Yönetim Risk Daire Başkanı Ahmet Yılmaz, Sgk Gelir Muhasebe Daire Başkanı Davut Eker, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yurtoğlu, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği kurucu Başkanı Ali Öcal, Doymuş Mahallesi Dernek Başkanı İbrahim Yüksel, Atça Mahallesi Dernek Başkanı Yüksel Tezer, Peçenek Mahallesi Dernek Başkanı Mustafa Altay, Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneği Üyeleri ve Çamlıdereli Hemşehrilerimiz katıldı.

Gerçekleşen toplantıda görüş ve düşüncelerini paylaşan Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projeleri hakkında da bilgi verirken Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneğine de nazik davetiniz için teşekkür ederim dedi.

Çamlıdere üzerine istişarelerin de yapıldığı toplantıda sıcak ve neşeli anlarda yaşandı. Çamlıdere’nin artık bir turizm ve kültür şehri olduğunu belirten Belediye Başkanımız H. Caner Can, sık sık bir araya gelerek bu tür toplantı ve ziyaretlerin yapılması gerektiğine de vurgu yaptı.