ŞIHZADE KONAĞI RESTORASYON ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI...

Belediye Başkanımız H. Caner Can, yapımı devam eden Şıhzade Konağı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çamlıdere tarihinde önemli bir yeri olan ve Çamlıdere mimari yapısını yansıtan Şıhzade Konağı yeniden yapılarak hizmete sunuluyor. Geçtiğimiz yıllarda yangın geçiren ve tamamen yanarak kaybolan konak Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın ve İlçe Kaymakamımız Mutlu Köksal’ın girişimleri sonucunda orijinal yapısına uygun bir şekilde tekrar yeniden yaptırılıyor. Yangın geçirmeden önce Çamlıdere Belediyesi tarafından tescil yaptırılan ve kayıt altına alınan konak yangın sonrasında tamamen kaybolmasına rağmen elde bulunan belgeler ve fotoğraflar ile aslına uygun bir şekilde yeninden yaptırılarak hizmete sunulacak.